Digitaalisen verkkoviestinnän moniosaaja

Olemme tavanneet tuhansia yrityspäättäjiä, suunnitelleet tuhansia kampanjoita ja toteuttaneet lähes saman määrän sivustoja.

Web-analytiikalla todennamme sivuston ja mainonnan toimivuuden. Koulutamme jatkuvasti yrityksiä ymmärtämään ja hoitamaan itsenäisesti näkyvyyttään digitaalisessa markkinoinnissa.
Taistelemme kuukausittain asiakkaiden puolesta pääsemään irti mitä omituisimmista sopimuksista.

Olemme vakiinnuttaneet asemamme digitaalisen markkinointiviestinnän moniosaajana, ja siksi haluamme tuoda palvelun myös verkkokäyttöiseen muotoon. Tämä on täysin uutta. Palvelumme avulla voitte välttyä epämääräiseltä markkinoinnilta. 

Tavoitteemme on tehdä mitattavaa mainontaa tuottaen asiakkaillemme asiakkaita.

 

Yrityksen päättäjä voi asioida kanssamme joko sähköisesti tai sopia tapaamisen. Ohjaamme, opastamme ja autamme.

Tavoitteenamme on ohjata ja opastaa teidät löytämään juuri ne oikeat ja kustannustehokkaat vaihtoehdot, joilla te saatte tuotteenne ja palvelunne esille siellä, missä asiakkaanne ovat.

Toimialueemme on koko Eurooppa mukaanlukien Venäjä.

Suomalaisena yrityksenä pääosa asiakkaistamme on Suomessa ja muissa Pohjoismaissa sekä Baltiassa. Olemme itsenäinen, joustava toimija. Asiakkaan hyvinvointi on kaiken perusta. Emme sido sinua vuosisopimukseen, vaan luotamme tekemiseemme ja lähdemme siitä, että yhteinen matkamme kestää vuosia ilman pakkoakin.